SÜPER Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kilimli Belediyespor’da hafta başında Selahattin Bayar’ın yerine göreve gelen Serkan Bankoğlu, sarı-siyahlı renklerle ilk sınavını lider Alaplı Belediyespor’a karşı verdi.

4 puan gerisinde olduğu rakibini yenmekten başka çaresi olmayan Bankoğlu, hedeflediği galibiyete son 20 dakikada ulaştı.

Taraftarı önünde ilk maçına çıkan tecrübeli hoca, 90 dakika boyunca yerinde bir dakika bile durmadı. Futbolcularına hemen her dakika direktifler yağdıran Bankoğlu, maçta birçok kez yenik duruma düşmesine rağmen galibiyet umudunu hiç yitirmedi. Devreye 2-1 yenik giren, ikinci yarıda skorbordta 3-1’i gören Kilimlili antrenör, son 20 dakika müthiş bir geri dönüş sergiledi.

İkinci yarıda Aytunç ve Hakan Alkan gibi tecrübeli oyuncuları sahaya süren Serkan hoca, bunun karşılığında Aytunç, Ferhat ve Emre Sorgun’la 3 gol bularak 4-3 öne geçti.

Özellikle Emre Sorgun’un 89’uncu dakikada attığı galibiyet golüyle kulübeden ok gibi fırlayan Sarı-Siyahlı hocanın sevinci görülmeye değerdi. Ellerini yumruk yaparak sahayı koşar adım turlayan Bankoğlu’nun çılgınca sevinci maça damga vururken, bu anlarda tribünlerden bol bol alkış aldı. Kilimlili hocanın takım üzerinde yarattığı olumlu etki, sarı-siyahlı futbolseverleri memnun etti.

Bankoğlu: “Kilimli Belediyespor bundan sonra yükselişe geçecek”

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Karşılaşma sonrası 90 dakikayı ve galibiyeti değerlendiren Bankoğlu, “Çok iyi mücadele ettik. Ligin seyrinin değişmesi lazımdı. Oynadığımız futbol ve aldığımız galibiyetle “Bu lig böyle bitmeyecek” dedik. Sağolsunlar çocuklar emeklerini ortaya koydular. Zaten ilk 20 dakika çok baskılıydık. Sahamızdan çıkarken kaptırdığımız basit toplardan goller yedik. Son 20 dakikada 3 gol bularak kazandık, çok mutluyuz. Kilimli Belediyespor bundan sonra yükselişe geçecek. Tek hedef var, o da şampiyonluk” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ 

   c   

Editör: Haber Merkezi