ÇAYCUMA’ya bağlı Perşembe beldesinde İsmail Hakkı Durdu anısına bu yıl 2’ncisi düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Çalcaspor oldu.

Perşembe Belediyespor kulüp başkanlığını yaptığı sırada hayatını kaybeden genç futbol adamı İsmail Hakkı Durdu’nun ismini yaşatmak için Perşembe Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası adına yakışır final maçıyla sona erdi.

Kurban bayramının 4’üncü gününe denk gelen final karşılaşması, Çalcaspor ile Muharremşahspor arasında oynandı. Kadrosu, Süper Amatör Lig ve Birinci Amatör Küme’de top koşturan üst düzey amatör futbolculardan oluşan Çalcaspor, rakibini Emrecan Özbay (2) ve Okan Gemicioğlu’nun attığı gollerle 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Finalin ardından düzenlenen törende, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, şampiyon Çalcaspor’u kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Turnuvaya, 2016 yılında şehit olan Çalcalı Uzman Çavuş Göksel Cin adına katılan Çalcaspor takımı, şampiyonluğu coşkulu şekilde kutladı. Takım kaptanı Mesut Bayram, turnuvayla birlikte merhum İsmail Hakkı Durdu'yu rahmetle andıklarını belirtirken, şampiyonluk kupasını 2016 yılında şehit olan Göksel Cin’e armağan ettiklerini söyledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi