Efe döner sahibi Şakir Uçar ile oğlu Serdar Uçar, 2. Ligde Play-Off mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da teknik ekip ve futbolculara, Pazar günü oynanacak Samsunspor maçı öncesi moral yemeği verdi.

ZONGULDAK Kömürspor’un 2. Ligde başarılı bir sezon geçirmesi, şehirde birlik-beraberlik havasını artırdı. Sezon başından bu yana hemen her hafta en az bir esnafın moral yemeği verdiği takım bu kez Efe Döner’in konuğu oldu.

Kentte, 40 yılı aşkın süredir lokanta işletmeciliği yapan Şakir Uçar, 12 katlı iş merkezi altında işlettiği Efe Döner’de Perşembe mesaisini Zonguldak Kömürspor’a ayırdı.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor’la oynayacağı karşılaşmaya hazırlanan Beyaz grup ekibine moral olması amacıyla yemek organize eden lokanta sahibi Uçar, takımın konakladığı Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde teknik ekip ve futbolculara akşam yemeği ziyafeti sundu. Kendi elleriyle hazırladığı et döneri teknik ekip ve futbolcuların ziyafetine sunan Uçar’ın kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği yemek organizasyonu takım içinde büyük memnuniyet oluşturdu.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, teknik direktör Serkan Afacan başta olmak üzere yardım ekibi ve futbolcular kendileri için organize edilen yemekte bir kez daha aile ortamı yaşadı.

Ev sahibi rolü üstlendiği yemek organizasyonunda kendi elleriyle kestiği döneri tüm takıma ikramda bulunan Şakir Uçar, yemek sonrası lacivert-kırmızılı kafileye hitaben konuşma gerçekleştirdi.

Koyu bir Zonguldakspor taraftarı olduğunu, takımın 1. Ligde mücadele ettiği yıllardan bu yana iç sahada oynanan her maça geldiğini belirten Şakir Uçar, “Kentte yıllardır lokanta işletmeciliği yapıyorum. Bir işimi, bir ailemi, bir de Zonguldakspor’u bilirim. 1. Ligde mücadele ettiğimiz yıllardan bu yana tüm maçlara gelirim. Yemek organizasyonu epeydir aklımdaydı. Bu organizasyonu 1. Ligde mücadele ettiğimiz yıllarda da yapıyordum. Takım o hafta döner yemeden maça çıkmazdı ve hep biz galip gelirdik. İnşallah Samsunspor maçında da galip geleceğiz. Hepinizi kutluyorum. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Pazar günü tribündeki yerimi alacağım. Sizlerden beklentim galibiyet. Hepinize güveniyorum. Serkan hocamıza ve siz futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Şakir Uçar’a bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederken, şehirdeki bu birlik-beraberliğin takıma olumlu yönde yansıdığını belirtti.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner de moral desteğinden ötürü Şakir Uçar’a teşekkür etti. Başkan, küçük esnafın takıma sağladığı bu desteklerin işadamı, sanayici, şirket ve holding sahiplerine örnek olması gerektiğinin altını çizerek, “Şakir ustayı yıllardır tanırım. Kendisi küçük esnaf ama yüreği büyük. Şehirde bu tür insanların sayısı artmalı. Bu insanların duaları, bizleri güçlü kılıyor. İnanıyorum ki bu desteğin karşılığı Pazar günü 3 puan olacaktır. Kendisine takımım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi