ZONGULDAK İl Futbol Disiplin Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kurul, hakem ve gözlemci raporlarına göre antrenör, teknik sorumlu, idareci ve futbolcu 26 kişiye 1 ila 10 maç arasında değişen men cezası verdi.

Kurul ayrıca, Birinci Amatör Küme Çaycuma grubunda 4-2 Nebioğlu Gençlikspor’un galibiyetiyle devam ederken rakip Filyos Ateşspor’un sahadan çekilmesi üzerine yarıda kalan 10'uncu hafta maçıyla ilgili kararını verdi.

Hakem raporunu inceleyen Kurul, Filyos Ateşspor’u söz konusu maçta 3-0 hükmen mağlup ilan etti ayrıca mevcut puandan 3 puan sildi. Bunun yanı sıra Filyos ekibine hakem ve saha görev ücretleri karşılığı olarak 15 gün içinde tahsis edilmesi kaydıyla 400 TL para cezası uygulandı. 

Bu kararın yanı sıra amatörde bu hafta cezalarda artış gözlerdi. Beycuma Cezaevispor’dan Ogün Kaçmak 10, Çatalağzı Demirspor’dan Esad Gök 8, Polisgücüspor’dan Akın Kaçmak, Beycuma Cezaevispor’dan Suat İnan ve Çatalağzı Demirspor’dan Barış Bilen 5’er maçla en çok ceza alan isimler oldu.

1 MAÇ: Oğuz Kaan Çetin (Sücüllü Yalıboyuspor), Oktay Korkmaz (Sücüllü Yalıboyuspor), Onur Saltabaş (Kepez Çaylıoğluspor), Muhammet Ali Likoğlu (Akınspor), Ömer Meral (Akınspor), Gültekin Temel (Çaycuma Yakaspor), Emre Yanaz (Çaycuma Yakaspor), Batuhan Çağlar (Merkez Atölyesispor), Taner Anlar (Balıspor)

2 MAÇ: Ferhat Özcan (Sücüllü Yalıboyuspor), Mehmet Yiğit (Veliköyüspor), Serkan Yılmaz (Kozlu Taşkömürüspor)

3 MAÇ: Aşkın Taşdemir (Saltukovaspor), Anıl Gökçe (Filyos Ateşspor), Deniz Ayyıldız (Çaycuma Yakaspor)

4 MAÇ: Tugay İstek (Filyos Ateşspor)

5 MAÇ: Akın Kaçmak (Polisgücüspor), Suat İnan (Beycuma Cezaevispor), Barış Bilen (Çatalağzı Demirspor)

8 MAÇ: Esad Gök (Çatalağzı Demirspor)

10 MAÇ: Ogün Kaçmak (Beycuma Cezaevispor)

15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Yakup Balçın (Polisgücüspor)

21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Seyfi Uçar (Merkez Atölyesispor)

45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: Hayrullah Önder (Çatalağzı Demirspor)

60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ: İsmail Erdem (Sücüllü Yalıboyuspor), Murat Yirmibeşçik (Filyos Ateşspor)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi