"Manisa maçı sonrası formayı sahaya bırakmamızın temelinde şehrin takıma olan duyarsızlığı yatıyor. Forma ve armanın kutsallığını biz herkesten daha iyi biliyoruz. O formayı sahaya bırakan biz, Pazar günü yine o formanın başarısı için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz... Olay farklı yerlere çekilmesin."

KÖMÜRSPOR’UN tecrübeli kaptanı Sinan Ören, lider Manisa beraberliği ve sonrasında yaşanan protestoyla ilgili konuştu. Güçlü rakip karşısında iyi bir mücadele örneği sergilediklerini vurgulayan 1 numara, galibiyetle ayrılabilecekleri maçı berabere tamamladıklarını, şartlar göz önüne getirildiğinde bu sonucun kendileri için başarı olduğunu söyledi.

"Maç maç gideceğiz"

Manisa maçının geride kaldığını, artık tamamıyla Amedspor maçına odaklandıklarını belirten Kaptan, “İkinci yarıya iyi başladık. Önümüzde 16 maç var. Maç maç düşüneceğiz. İyi konsantre olursak, moral-motivasyonumuz yüksek olursa bu grupta puan alamayacağımız ya da yenemeyeceğimiz takım yok. Üst sıralarda yer almak istiyoruz. Hedef şu ya da bu demiyorum. İki ay sonrası için şimdiden bir şey söylemek yanlış olur. Maç maç gideceğiz. Her maç puan alırsak, zaten yukarıda oluruz. Yeter ki o gün konsantrasyonumuz ve motivasyonumuz üst seviyede olsun. Önümüzdeki rakip Amedspor. Zor bir deplasman olacak. Puan için gideceğiz. İlk yarıda kazandık, yine kazanabiliriz” dedi.

'Kimse farklı algı oluşturmasın"

Sinan, Manisa maçı sonrası formaların yere bırakılması hakkında ise, “O formanın ve armanın ne kadar kutsal olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Bildiğimiz için mücadelemizi sürdürüyoruz. Formaları sahaya bırakmayı başka yöne çekmesinler. Biz burada şehrin önde gelenlerine, şehrin dinamiklerine mesaj vermek istedik. Başka hiçbir niyetimiz yok. Şehir takımına olan duyarsızlığı dile getirmek için bu yöntemi seçtik. Hiç bir futbolcu emek harcadığı, terlettiği formaya ihanet etmez. Bizim protestomuz formaya, armaya ya da taraftara karşı yapılmış bir şey değil. Lütfen başta yönlere çekilmesin. O gün o formayı yere bırakan bizler, Pazar günü çıkacağız, yine o formanın başarısı için aslanlar gibi mücadelemizi göstereceğiz. Kimse farklı algı oluşturmasın” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi