ZONGULDAK’TA, judo sporunda Milli seviyeye yükselerek uluslar arası turnuva, organizasyon ve şampiyonalarda Ay-Yıldızlı bayrağı başarıyla dalgalandıran judoculara sponsorluk desteği geldi.

Kentte, önemli ticari kuruluşlar arasında yer alan Gelik Bektaşlar Madencilik sahibi Hüseyin Bektaş ile Resul Cesur, Azerbaycan’da yapılacak Uluslar arası Ortak Çalışma Hazırlık Kampı’na katılacak olan Çağrı Doğan, Ali Özdemir, Celal Çakır ve Duhan Musab Püren'e sponsor oldu. Milli sporcular, Bektaşlar madenciliğin destekleriyle 21 Aralık’ta Azerbaycan’a hareket edecek.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu bünyesinde judoya önemli hizmetler sağlayan antrenör Metin Sönmez idaresinde yola çıkacak Milli judocular, 23-29 Aralık tarihleri arasında yapacakları 7 günlük kampla yeni sezona hazırlanacak.

Sönmez ve öğrencileri, kamp öncesi Bektaş’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kampla ilgili bilgiler aktaran Sönmez, yeni sezon öncesi yapılacak çalışmaların sporcular açısından faydalı olacağını söyledi.

Buna karşılık olarak Hüseyin Bektaş, judoculara başarı dileğinde bulunurken, “Böyle değerli sporcuları Zonguldak’a kazandıran hocamıza teşekkür ediyorum. Sporcularımızın hepsi pırıl pırıllar. Milli takım kadrosunda yer almaları ayrı bir gurur. Hepsine sporculuk hayatlarında başarılar diliyorum. Hem ulusal, hem de uluslar arasında üst düzey başarılar ve madalyalar bekliyorum” dedi. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi