2. LİGDE mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da bıçak kemiğe dayandı. Yaşanan maddi kriz nedeniyle sezon başından bu yana doğru dürüst para alamayan futbolcuların artık dayanacak tahammülü kalmadı. Futbolcular Antalya kampında ortak yaptıkları açıklama ile alacaklarının kamp sonuna kadar ödenmemesi halinde takımdan ayrılıp şehre dönmeyeceklerini dile getirdi.

Açıklamada, ilk yarı boyunca yaşanan sıkıntılara değinen futbolcular, arma ve formayı değerli kılmak için her türlü zorluğa göğüs gerdiklerini fakat artık dayanacak güçlerinin kalmadığını vurguladı.

Kamp sonuna kadar alacakların ödenmemesi halinde şehre dönmeyeceklerinin altını kalın çizgiyle çizen Lacivert-Kırmızılı futbolcular, şehrin önde gelen isimlerine seslenerek krizin biran önce çözüme kavuşturulması mesajı verdiler.

Ulusal medyaya da konu olan açıklamada, “Sezon başından itibaren takım olabilmek adına armamızı ve formamızı değerli kılmak için antrenman sahası, maç sahası ve maddi imkansızlıkları bir kenara bırakarak tüm futbolcular büyük çaba gösterdik. An itibari ile göstermiş olduğumuz çabanın şehrin yöneticileri, iş adamları ve ileri gelenlerinden bir destek göremediğimizi üzülerek söylemek durumundayız. Kamp bitimine kadar gerekli adımların atılmaması ve ekonomik alamda verilen sözlerin yerine getirilmemesi durumunda hiç istemesek de yasal haklarımızı kullanarak takımdan ayrılmak zorunda kalacağımızı ve şehre dönmeyeceğimizi kamuoyuna paylaşmak isteriz” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi