Yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek Kozlu Belediyespor, dış transfer sezonunu açtı. Yeşil-Beyazlı takımın ilk transferi kaleye oldu. Geçen sezon Alaplı Belediyespor’da oynayan Burak Sezer, yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından kendisini yeşil-beyazlı yapan imzayı attı.

KOZLU Belediyespor transfer sezonunu bugün itibariyle açtı. Süper Amatör Ligin yeni takımı, geçen sezon Alaplı Belediyespor’da oynayan 23 yaşındaki genç file bekçisi Burak Sezer’i kadrosuna dahil etti.

Başkentli kaleci, hafta arası sağlanan prensip anlaşmasının ardından Kozlu’ya gelerek yöneticilerle bir kez daha masaya oturdu. Transferde tek yetkili olan kulüp ikinci başkanı Deniz Yayalar ve Futbol Şube Sorumlusu Şaban Kobalas’ın yer aldığı görüşme sonrası Sezer'le resmi anlaşma sağlandı. Bunun üzerine genç kaleci, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Futbola 2008 yılında Ankara Keçiören Sportif AŞ’de başlayan Burak Sezer, altyapılarda 9 yıl oynadıktan sonra 2016 yılında Haymana Belediyespor’a geçti. Haymana’da 2 yıl kalan genç kaleci, ardından Başkent Sportif ve Alaplı Belediyespor’da görev yaptı.

Bölgesel Amatör Ligde 10 maçlık deneyimi bulunan Burak Sezer, yerel amatör liglerde sayısız maç tecrübesi yaşadı.

İlk transfer hamlesini kaleye yapan Kozlu Belediyespor, şampiyon kadrosunu güçlendirmeye devam edecek.

Bu arada geçen sezon Birinci Amatör Küme şampiyonluğun ardından ikinci transfer hakkını kullanarak yönetimin de onayıyla Süper Amatör Ligde düşmeme mücadelesi veren İhsaniyespor’a transfer olan Gökhan Zülfikaroğlu, Ali Efsat Aydın, Onur Köksal Öztorun, Oğuz Küçük ve Cankay Altıntaş tekrar Kozlu Belediyespor’a geri dönüş yapacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi