Kozlu Belediyespor ‘Süper’ yolda ilerliyor. Merkez B grubu lideri, 8’inci lig maçında Karaelmasspor’u 9-1 farklı mağlup ederek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

BİRİNCİ Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor dolu dizgin ilerliyor. Yeşil-Beyazlı takım, mücadele ettiği Merkez B grubunda 8’inci hafta maçında Karaelmasspor’u 9-1 farklı mağlup ederek 8’de 8’lik galibiyet serisi yakaladı.

6 takımlı grupta haftaya 21 puanla yenilgisiz lider giren Kozlu Belediyespor, sahasında Karaelmasspor’u konuk etti.

Mertcan, Mehmet, Yasin, Tolga, Cankay, Onur Köksal, Gökhan, Oğuz, Ali Efsat, Okan ve Burak’tan oluşan kadrosuyla sahaya çıkan Kozlu takımı, karşılaşmayı baştan sona üstün götürdü.

Güzel futbolunu gollerle süsleyen Kozlu Belediyespor’da gol perdesini 15’inci dakikada Yasin açtı. Yasin’in peşine 20, 58 ve 72’nci dakikada Onur Köksal, 22 ve 24’üncü dakikada Okan, 52’nci dakikada Ali Efsat, 61 ve 81’inci dakikada Gökhan rakip ağları havalandıran isimler oldu.

Karaelmasspor’un tek golünü 48’inci dakikada penatıdan Mustafa kaydetti.

Geçen haftaki 8-0’lık Beycuma Cezaevispor galibiyetinden sonra bu hafta da 9-1’lik skor elde eden Kozlu Belediyespor, 8’nci maçında gol sayısını 52’ye çıkardı. Haftaya maç başına 6.1’lik gol ortalamasıyla giren yeşil-beyazlı takım, bu hafta ki 8 farklı galibiyetle bu ortalaması 6,5’a çıkardı.

Kozlu Belediyespor, ilk yarıdaki diğer maçlarda Beycuma Cezaevispor’u 8-1, Karaelmasspor’u 5-0, Tepebaşıspor’u 10-1, Çatalağzı Demirspor’u 3-1, Çatalağzı Doğanspor’u hükmen 3-0, Zonguldak Gençlikspor’u 6-0 yenmişti.

8’inci maçında 8’inci galibiyeti alarak namağlup liderliğini sürdüren Kozlu Belediyespor, 9’uncu haftayı maç yapmadan BAY geçecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

      

Editör: Haber Merkezi