2. LİGDE mücadele eden Zonguldak Kömürspor, başrollerini ünlü oyuncu Cansu Fırıncı'nın oynadığı "Lacivert Geceler" adlı sinema filminde boy gösterecek. Zonguldaklı maden işçisinin hayatı ile futbol ve teknik direktörlüğe olan sevgisini anlatan filmde, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forma giyen eski Milli futbolcu Tümer Metin de oynuyor. Metin, çekimler için memleketi Zonguldak’a geldi.

Sabah saatlerinde Zonguldak Kömürspor kulüp binasında başlayan çekimler, daha sonra Kemal Köksal Stadı’nda devam etti. Tümer Metin’in hem kulüp binası, hem de stattaki sahnelerde rol aldığı filmde, kaleci antrenörü Süha Özen, yardımcı antrenör Serkan Dökme ve Zonguldak Kömürsporlu futbolcular da oynadı. İlk kez bir sinema filminde rol alan futbolcuların heyecanlı oldukları görüldü. Sinema filminin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor.

Bu arada Tümer Metin, uzun yıllar sonra geldiği Kemal Köksal Stadı’nda eski anılarını tazeledi. Zonguldakspor formasıyla sayısız maçta mücadele ettiği stadın halini beğenmeyen eski Milli futbolcu, eski takım arkadaşları ve dostları Hüsnü Akın, Metin Nezor ve Zafer Turan'la ayak üstü sohbet etti. Sohbet sonrası antrenman ve çekimler için statta bekleyen Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, kaptan Sinan Ören ve futbolcularla bir araya gelen Metin, eski takımına başarı dilerken, ihtiyaç duyulduğu her an destek olacağının mesajını verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

                  

Editör: Haber Merkezi