Zonguldak Kömürspor’da dünden bugüne değişen bir şey yok. Futbolcular dönmeyince Salı idmanı da iptal edildi. Yönetim arayış içinde, krizin bugün akşama kadar kesin çözülmesi bekleniyor.

2. LİG temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da futbolcuların şehre dönüş yapmaması üzerine Salı idmanı da iptal edildi.

Beyaz grupta ikinci yarının ilk haftasında lider Manisa FK’yı konuk edecek Zonguldak Kömürspor’da Antalya kampında patlak veren para krizi henüz yüzde yüz çözülemedi. Kulüp yönetimi krizin çözümü konusunda gerekli olan 500 bin TL’yi bulabilmek için arayışlarını sürdürüyor.

Geçen hafta sonu yapılan olağanüstü toplantıda kendi aralarında belli bir miktar toplayan fakat geri kalan açığın giderilmesi için Vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Selim Alan başta olmak üzere şehrin önde gelen isimlerinden destek bekleyen Kömürspor yönetimi, bugün akşama kadar tüm parayı denkleştirip futbolcuların hesaplarına yatırmayı planlıyor.

Yarın gelmeleri bekleniyor

ANTALYA kampında ortak deklarasyon yayınlayarak “Kamp sonuna kadar paralar ödenmezse şehre dönmeyiz” açıklamasında bulunan futbolcular kararlarının arkasında duruyor. Normalde Pazartesi günü başlaması gereken Manisa FK maçı hazırlıkları, futbolcuların şehre gelmemesi üzerine maalesef başlayamadı. Dolayısıyla dün olduğu gibi bugün 15.30’a konulan idman da iptal edildi.

Cumartesi günü oynanacak önemli karşılaşma öncesi takımdaki belirsizlik korkutuyor. Camiada endişeli bekleyiş sürerken, taraftar krizin biran önce çözülüp takımın maça konsantre olmasını istiyor.

Durumdan teknik direktör Serkan Afacan da hoşnut değil. Manisa gibi önemli bir takıma karşı oynanacak maç öncesi hazırladığı idman programını uygulamaya koyamayan Afacan, çaresiz krizin çözülmesini ve futbolcuların şehre dönmesini bekliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi