Zonguldak Kömürspor, Hekimoğlu Trabzon deplasmanında attığı 4 golle, gol ortalamasını yukarıya çıkardı. Lacivert-Kırmızılı takımda, Onurcan ile Muammer ilk kez golle tanışırken, Mehmet üçüncü golünü attı.

TRABZON deplasmanında 4 gollü galibiyet elde eden Zonguldak Kömürspor haftaya damgasını vurdu. Deplasmanda galip gelen 5 takımdan biri olan Lacivert-Kırmızılı takımda farklı galibiyeti getiren gollere imza atan futbolculardan Onurcan Güler ile Muammer Sarıkaya lacivert-kırmızılı renklerle ilk kez gol sevinci yaşadı.

Geride kalan haftaların değişilmez isimleri, Hekimoğlu Trabzon karşısında da ilk 11’de görev aldı. Bu maça kadar forma giydikleri 7 maçta hiç gol atamayan orta alanın iki önemli ismi suskunluklarını bozdu. Onurcan, 29 ve 67’nci dakikalarda 2 gol birden atarken, Muammer 90+1’e skoru 1-4 olarak belirleyen golü kaydetti. Trabzon’da ilki yaşayan futbolcular, hem gol, hem de galibiyet olmak üzere çifte sevinç yaşadı.

İkilinin yanı sıra Hekimoğlu ağlarını sarsan 3’üncü isim Mehmet Gürkan oldu. 82’nci dakikada takımın 3’üncü golünü kaydeden Kömürsporlu forvet, bu golle birlikte sezonun 3’üncü golünü attı. 9 numara, daha önce Kırklarelispor ve İnegölspor maçlarında 1’er gol üretmişti.

Bu sezon ilk kez 4 golü bir arada gören Zonguldak Kömürspor, ligdeki gol sayısını 10’a çıkardı. Elmas’ın diğer 4 golünde Serhat Baştan’ın imzası var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi