Zonguldak'ta faaliyet gösteren HSY Yapı Malzemeleri firması, 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un formasına reklam sponsoru oldu.

Lacivert-Kırmızılı renklere gönül veren firma işletmecileri Serkan Yurtaçan ile Bülent Karakoç, takımın iç ve dış sahada giydiği düz kırmızı ve düz beyaz formaların kollarına reklam verdi. Firma ile kulüp yönetimi arasındaki reklam anlaşması üzerine firma logosu “HSY”, formaların her iki koluna bastırıldı.

HSY, forma reklam sponsorluğu kapsamında bu sezon alınan ikinci reklam oldu. Yönetim, daha önce göğüs reklam sponsorluğu için Yurtbay’la anlaşmıştı. Kömürspor’un formalarında ligin geri kalan bölümünde hem Yurtbay, hem de HSY birlikte olacak.

Öte yandan, firma işletmecileri Karakoç ile Yurtaçan reklam sponsorluğunun yanı sıra protokol tribünde başlatılan “VİP koltuk” projesine de destek oldu. İkili, her biri bin TL tutarındaki kırmızı özel koltuklardan birer tane alarak kulübe ayrıca katkı sağladılar.

Tanıtım yapıldı

FORMA reklam sponsorluğu anlaşması üzerine Zonguldak Kömürspor yönetimi ile firma işletmecileri arasında camiaya örnek olması amacıyla tanıtım töreni düzenlendi. Kömürspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Hürfikir, Kömürspor Kulübü Derneği Başkanı Süleyman Caner, HSY Yapı Malzemeleri İşletme ortakları Serkan Yurtaçan ve Bülent Karakoç'un katılımıyla yapılan törende, formanın kol kısmına alınan reklam kamuoyuyla paylaşıldı.

Başkan teşekkür etti

Zonguldak Kömürspor Kulübü Derneği Başkanı Süleyman Caner, HSY Yapı malzemeleri firmasının forma reklam sponsoru olmasının kulüp adına sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, “Reklam sponsorluğu çağrımıza kulak veren HSY yapı malzemeleri firmasını kutluyorum. Maç formalarının kollarına reklam vermeyi kabul ettiler. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. HSY, formamıza aldığımız ikinci reklam oldu. Daha önce Yurtbay’la göğüs reklam sponsorluğu anlaşmamış olmuştu. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da göğsümüzde gururla taşıyoruz. Bunun sebebi, yerli sermaye ve bu memleketin firması olması. Türkiye ve Dünya’da övünç kaynağımız. Yurtbay’dan sonra HSY reklamını da kolumuzda taşıyacağız. Bu sponsorların sayısının artmasını istiyoruz” dedi.

SIRT VE ŞORTA DA SPONSOR ARANIYOR

Başkan Caner, formanın sırt bölümü ile şorta da reklam sponsoru aradıklarını, bu iki yere reklam vermek isteyen esnaf, işadamı, sanayici kim olursa olsun kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Sponsor olmak isteyen herkese gerekli kolaylığı sağlayacaklarını aktaran Lacivert-Kırmızılı Başkan, “Yeter ki bu konuda dektek verilsin, bir hamle atılsın. Biz de özveride bulunacağız. HSY örnek olsun. Devamını bekliyoruz. Reklam sponsorluğu dışında iç saha maçlarımızı oynadığımız Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na reklam panosu koymak isteyenler bizimle irtibata geçebilir” şeklinde ifadelerde bulundu.

“Şehrimizin takımını Süper Ligde görmek istiyoruz”

HSY yapı malzemeleri işletmecilerinden Serkan Yurtaçan, Zonguldak’ı profesyonel 2. Ligde temsil eden Zonguldak Kömürspor’u Süper Ligde görmek istediklerini dile getirerek, “Zonguldak Kömürspor şehrimizin takımı. Anadolu’da bir Kayseri, bir Konya, bir Trabzon taraftarını Süper Ligde izlerken hep imrenmişimdir. Onlar Süper Ligde, biz niye olmayalım. Biz niye Süper Lig maçlarını Zonguldak’ta izlemeyelim. Şehrimizin takımına yürüdüğü yolda bir nebze de olsa destek olmak bizi mutlu etti. Bu 3 yıl olur ya da 5 yıl olur ama inşallah Zonguldak Kömürspor kısa sürede Süper Ligdeki yerini alır. Tek temennimiz bu” dedi.

Bülent Karakoç ise,  forma reklam sponsorluğunun Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Diğer esnaf, işadamı ve sanayicilerimizi de kulübe destek olmaya davet ediyorum. Birlik-beraberlik içinde olursak başarılı oluruz” sözleriyle destek çağırısında bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi