İlk yarıda hücum bölgesinde yetersiz kalan Zonguldak Kömürspor, bu bölgedeki açığı iyi bir forvetle kapatacak. Söz konusu transfer için görüşmeler hızlandı. Gündemdeki isim, bonserviste sorun yaşanmaması için gizli tutuluyor. Transfer, en geç hafta sonuna kadar noktalanacak.

ZONGULDAK Kömürspor’un transfer rotasında ilk hedef forvet var. 17 hafta süren ilk yarı maratonunda hücumda özellikle gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Kömürspor, ikinci yarıda aynı sıkıntıları yaşamamak adına iyi bir golcü transferi gerçekleştirmek istiyor.

Teknik direktör Serkan Afacan’ın önemle üzerinde durduğu forvet transferi için Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Önemli bir kariyere sahip golcünün transferi en geç hafta sonuna kadar bitirilecek. Söz konusu isim, bonserviste herhangi bir sorun yaşamamak ve futbolcuyu başka takımlara kaptırmamak için spor kamuoyundan saklı tutuluyor. Transfer resmiyete kavuşur kavuşmaz, yönetim medya kanalıyla yeni forveti taraftarıyla tanıştıracak.

REKABETİ ARTIRACAK

LACİVERT-Kırmızılı takımda ilk yarıda gol umudu Mehmet Gürkan ile Tezcan oldu. Fazla şans bulamayan genç forvet devreye gol sessizliğiyle girerken, Mehmet Gürkan 7 gol attı. Hücumdaki bu iki ismin yanı sıra ofansif orta saha Serhat Baştan, golcü özelliğiyle ön plana çıktı. Sol orta kenarda görev alan 11 numara, buna rağmen 8 golle golcüleri geride bıraktı.

Devre arası transfer dönemiyle birlikte kadroya dahil edilecek yeni forvet oyuncusu, bu bölgede forma rekabetini artıracak. Bu da haliyle skora olumlu yönde yansıyacak. İlk yarıda 22 gol üreten Kömürspor’un yeni transferle birlikte bu sayıyı iki katı artırması bekleniyor.

Bu arada forvet transferini ilk sıraya alan Kömürspor, ayrıca stoper, sağ bek, 10 numara ve kaleci mevkileri için de arayış halinde. Yedek kaleciler Mustafa Söylemez ve Onur Muhammet Parlar’ın takımdan ayrılması üzerine 1 numaralı mevkide oluşan açık, Sinan Ören’e alternatif olarak alınacak kaleciyle giderilecek.

Diğer mevkilere yapılacak transferlerde de mevcut kadrodaki isimlere alternatif olacak. İlk yarıda kadro darlığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Serkan hoca, alternatifli kadroyla birlikte ikinci devrede zengin bir yedek kulübesine sahip olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi