*** Müthiş sezon başlangıcıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Kömürspor, Cumartesi sınavında Yeni Çorumspor’u ağırlayacak. 15.00’teki karşılaşma için takımlar ısınmaya çıktı. 

ZONGULDAK Kömürspor, 6’ncı hafta maçında bugün saha ve seyircisi önünde Yeni Çorumspor’u konuk edecek. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda sağanak yağmur altındaki karşılaşmanın başlama saati 15.00. 
90 dakikayı, İstanbul bölgesinden Cihan Ataş, Sefa Özcan, Okan Akbal hakem 3’lüsü yönetecek. 

Bu karşılaşmayla birlikte Zonguldak Kömürspor, bu sezon iç sahada 3’üncü maçını oynayacak. Elmas’ın evinde puan kaybı yok. İlk iç saha maçında Amedspor’u 1-0 yenen Serkan Afacan’ın takımı, ikinci iç saha maçında ise İnegölspor’u yine aynı skorla mağlup etti. 
Konuk Yeni Çorumspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanı öncesi dış sahadaki başarısıyla dikkat çekiyor. 5 maçın 3’ünü kazanan Çorum ekibi, bu galibiyetlerini 2’sini deplasmanda aldı. Rakip, haftaya 9 puanla 4’üncü sırada girdi.
Bu arada Zonguldak Kömürspor ile Yeni Çorumspor 6’ncı hafta maçıyla 4,5 yıl aradan sonra karşılaşacak. En son 3. Ligde birbirlerine rakip olan iki takımın 2014-15 sezonunda oynadığı maçlar 0-0 berabere sonuçlandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ


İşte ilk 11’ler...

Editör: Haber Merkezi