Çorum’da başlayacak 3 maçlık fikstür, peşine Ankara’yla devam edip, Zonguldak’ta son bulacak. Temsilcimiz 9 puan hedeflediği bu periyotta Çorum ile Hacettepe’yle peş peşe deplasmanda, Hekimoğlu Trabzon’la sahasında karşılaşacak.

ZONGULDAK Kömürspor, 23 ila 25’inci haftalar arasında 3’er gün arayla 3 maç oynayacak. Beyaz grup ekibinin hedefi 3’te 3’lük galibiyet serisi yakalamak.

31 puanla 10’uncu sırada yer alan Kömürspor, 23’üncü hafta mücadelesinde 34 puanlı Çorum FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma, 15 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynanacak. Bu maçın peşine temsilcimiz Başkent seferine çıkacak. Rakip bu kez Hacettepespor olacak. Söz konusu bu maç fikstür gereği hafta arasına konuldu. 19 Şubat Çarşamba gününe denk gelen maçla birlikte peş peşe iki deplasman maçı oynanmış olacak.

Çorum ve Ankara haftalarının ardından Zonguldak Kömürspor, saha ve seyircisi önünde Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak. Play-Off hattındaki rakiple 23 Şubat Pazar günü karşı karşıya gelinecek.

15-23 Şubat tarihleri arasında denk gelen bu maçlarla birlikte Zonguldak Kömürspor 8 günde 3 maç oynamış olacak. Zonguldak gibi diğer takımlarda aynı tarihlerde 3 maç oynayacak.

Temsilcimiz, 3 maçlık periyodu hedeflediği gibi 9 puanla tamamlarsa 26’ncı haftaya 40 puanla girecek. Elmas’ın 26’ncı hafta rakibi küme düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor. Bu maçın da 3 puanla aşılacağı düşünülürse 27’nci hafta öncesi Zonguldak’ta oynanacak 1922 Konyaspor maçına muhtemelen Play-Off potası içinde girilecek.

Öte yandan Kömürspor takımı, ilk yarıda da 8 günde 3 maç süreci yaşamıştı. Çorum ile Hacettepe’yle sahasında karşılaşan Lacivert-Kırmızılı takım, Hekimoğlu Trabzon’a konuk olmuştu. Netice olarak istediğini alamayan Serkan Afacan ve öğrencileri, en az 7 puan hedeflediği 3 maçlık periyodu 4 puanla tamamlamıştı.

Çorum’a 2-1 yenilen takım, ardından Hacettepe’yle 0-0 beraber kalırken, Hekimoğlu Trabzon’u 4-2 mağlup etmişti.

23.HAFTA: 15 Şubat Cumartesi

Çorum FK-Zonguldak Kömürspor

24.HAFTA: 19 Şubat Çarşamba

Hacettepespor-Zonguldak Kömürspor

25.HAFTA: 23 Şubat Pazar

Zonguldak Kömürspor-Hekimoğlu Trabzon

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi