2. LİGDE mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yönetimin 2019-2020 sezonu için bastırdığı kombine kartların satışı sürüyor. İlk etapta bin adet bastırılan kombinelerin fiyatı, beklenen ilgi olmayınca 150 TL’den 100 TL’ye düşürüldü.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, şuana kadar 400’e bulmayan kombinelerin satışını artırmak için Gazipaşa Caddesi’nde “Kombine Satış Standı” kurdu. Ultras Elmas tribün liderlerinin de büyük destek verdiği standta satılan kombineler 100 TL’den alıcısını bekliyor.

PRİMLER ÖDENECEK

Başkan Caner, kombine kartlardan elde edilecek gelirle, geçen hafta iç sahada Amedspor’u 1-0 yenen takıma prim dağıtacak.

Kulübün hiçbir yerden sabit geliri olmadığını yineleyen Başkan, “Takımımız iç sahadaki ilk galibiyetini aldı. Futbolculara primlerini dağıtacağız. Kombinelerden elde edeceğimiz gelirle primlerin bir bölümünü karşılayacağız. 150 TL olan fiyatları 100 TL’ye düşürdük. İç sahada oynanacak maçlar için geçerli olacak kombineler ortalamaya vurulursa taraftarımızın avantajına. Tüm taraftarımızı, esnafımızı, işadamlarımızı kombine almaya davet ediyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi