*** Kilimli Belediyespor durdurulamıyor... 5’inci haftada takımın başına geçen Serkan Bankoğlu yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Sarı-Siyahlı takım vura vur gidiyor. Şampiyon adayının son kurbanı Akınspor oldu. Ereğli’de 5 gollü galibiyet elde eden zirve takımı, üst üstte 4’üncü maçını kazandı.

SÜPER Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor, 9’uncu hafta karşılaşmasında son sıradaki Ereğli Akınspor’u kolay geçti. Deplasmanda oynanan maçta konuk Kilimli, istediği 3 puana 5 gollü galibiyetle ulaştı.

Haftaya lider Gelikspor’un 2 puan gerisinde giren Kilimli Belediyespor, temkinli gözle baktığı Akınspor karşısında hiç zorlanmadı. Eski gücünden uzak bir takım görüntüsü veren ev sahibi Akınspor, atak bir futbol ortaya koyan Kilimli Belediyespor’a engel olamadı.

Rahat bir galibiyet çıkardılar

SARI-Siyahlı takım, Ferhat Türkoğlu (2), Hazar (2) ve Taner Keskin’in golleriyle istediği 3 puana ulaştı. Kolay bir 90 dakika geçiren Kilimli takımı, bu galibiyetle bu sezon ki 6’ncı 3 puanını aldı. Genel tabloda 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgiyle 20 puana sahip Kilimli Belediyespor, zirve yarışındaki iddialı yarışını sürdürdü.
Bir haftayı daha galibiyetle geride bırakan Kilimli Belediyespor, 10’uncu haftada sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor’la karşılaşacak.

Sarı-Siyahlı hocanın ilk yarıdaki en büyük hedefi devreye lider unvanla girmek

BANKOĞLU 4 KÖŞE

*** 4’te 4’lük galibiyet serisiyle birlikte bu maçlarda 15 gol atarak golcü bir takım kimliğini büründü.

6’NCI haftaya girilirken Kilimli Belediyespor’da antrenörlük koltuğuna oturan Serkan Bankoğlu, 4’te 4’lük bir galibiyet serisi tutturdu. 
Göreve gelir gelmez çıktığı ilk maçta Alaplı Belediyespor’u 4-3 yenen Bankoğlu, sonrasında Çates Işıkspor’u 4-0, Yenimahallespor’u 2-1 son olarak da Cumartesi günü Akınspor’u 5-1 yendi. Bankoğlu’yla galibiyeti alışkanlık haline getiren Kilimli, ayrıca golcü takım kimliğine büründü. Sarı-Siyahlı takım, 4 maçlık galibiyet serisinde rakip ağlara 15 gol attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi