ZONGULDAK’TA, Akkurt Madencilik sahibi aynı zamanda futbol adamı Alaattin Kurnaz’dan 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un altyapısına önemli destek.

Kurnaz, yıllar önce yönetim kademesinde bulunduğu kulübe her sezon olduğu gibi bu sezon da destek oldu. Duyarlı futbol adamı, kulübün geleceğini oluşturan altyapıya yeni sezon öncesi malzeme desteğinde bulundu. Bu duyarlı davranıştan ötürü altyapı antrenörleri Metin Aydın ile Muhammet Şaffak, Kurnaz’ı işyerinde ziyaret etti.

Teşekkür plaketi sundular

Aydın ile Şaffak, ziyarette Alaattin Kurnaz’a teşekkür plaketi takdim etti. Bu nazik ziyaretten dolayı Kurnaz, büyük bir memnunluk yaşadı. Kendisi maden sektöründe olmasına rağmen her daim futbolun içinde olan Alaattin Kurnaz, altyapının önemine dikkat çekti, Zonguldak Kömürspor’un geleceğini oluşturan çocuklara her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Desteklerin artması halinde çocukların daha çok şeyler başarabileceklerine vurgu yapan Kurnaz, “İşimizin yanı sıra her zaman futbolun içinde olduk. Kulüplerin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Amatör de olsa, profesyonel de olsa her kulübe destek şart. Bu işler artık destek olmadan olmuyor. Altyapı bizim geleceğimiz. Bizim sağladığımız destekler çocuklarımızın geleceğine yön verecek. Altyapının her zaman yanındayım. Bu ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi