Zonguldak’ı bölgesel klasmanda temsil eden Esra Arıkboğa Kdz. Ereğli Masterler-Alaplı Veteranlar, il hakemi Natalia Alexeeva ise SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar-Devrek Karşıyaka Masterler arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

TÜRKİYE Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Veteranlar Futbol Ligi’nde bölge grup maçları devam ediyor. Zonguldak, Çaycuma, Devrek, Ereğli takımlarının da içinde bulunduğu Batı Karadeniz Yeşil ve Mavi grupta 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde 5 maç oynanacak.

Ereğli, Fener, Çaydeğirmeni ve Çaycuma sahalarının ev sahipliği yapacağı maçlarla birlikte her iki grupta 4’üncü hafta tamamlanacak.

Zonguldak İl Hakem Kurulu’nun görevlendirme yaptığı maçlarda, biri bölgesel klasman, diğeri il olmak üzere iki kadın hakem 'orta hakem' olarak görev alacak. Kurul, bölgesel kadın yardımcı hakem Esra Arıkboğa’yı, yeşil grupta 9 puanla lider olan Kdz. Ereğli Masterler’ın sahasında Alaplı Veteranlar’la oynayacağı maça atadı. Arıkboğa’nın düdük çalacağı bu maçta kenar çizgide Tayfun Poyraz ile Melih Kaya olacak.

Tecrübeli kadın il hakemi Natalia Alexeeva ise, yine aynı grupta 7 puanla ikinci sırada yer alan SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar’ın Devrek Karşıyaka Masterler Spor Kulübü’yle oynayacağı maçı yönetecek. Alexeeva’nın yardımcılıklarını Ahmet Karakoç ile Burak Muhammed Öner yapacak.

Mavi ve yeşil grupta haftanın diğer maçlarında Zonguldak Veteranlar-Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar, Veli Rest Devrek-Akçakoca Veteranlar, Çaycuma Veteranlar-Karabük Sağlık Veteranlar karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda düdük Serkan Köse, Burhan Orhan ve Emre Kunduracı’nın olacak.

Bu arada 4’üncü hafta karşılaşmaları öncesi Batı Karadeniz yeşil grupta liderlik Kdz. Ereğli Masterler’e ait. 9 puanla ilk sıradaki takımı 7 puanla yine Ereğli temsilcisi SBD Kdz. Ereğli Veteranlar FK izliyor. Zonguldak Veteranlar’ın 4 puanla 6’ncı sırada bulunduğu grupta Devrek temsilcileri Devrek Karşıyaka Masterler Spor Kulübü 3 puanla 7’nci, Veli Restoran Devrek Veteranlar 1 puanla 8’inci, Alaplı Veteranlar puansız son sırada yer alıyor.

Batı Karadeniz mavi grupta Kastamonu Masterler ile Karabük Elit Masterler 9’ar puanla ilk 2’yi paylaşırken, Çaycuma Veteranlar 6 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.

30 KASIM CUMARTESİ

Saat 15.15 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar-Devrek Karşıyaka Masterler (Natalia Alexeeva, Ahmet Karakoç, Burak Muhammed Öner)

Saat 13.00 Fener sahası: Zonguldak Veteranlar-Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar (Serkan Köse, Hayri Altuntaş, Zabıt Mürşıl)

1 ARALIK PAZAR

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı stadı: Kdz. Ereğli Masterler-Alaplı Veteranlar: Esra Arıkboğa, Tayfun Poyraz, Melih Kaya)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Veli Rest Devrek-Akçakoca Veteranlar (Burhan Orhan, Erkan Çakar, Ulaş Eliçora)

Saat 12.00 Çaycuma sentetik: Çaycuma Veteranlar-Karabük Sağlık Veteranlar (Emre Kunduracı, Selim Özdemir, Harun Delıacı)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi