Zonguldak Kömürspor’un Sancaktepe FK ile Pazar günü kendi sahasında oynayacağı kritik karşılaşmaya, Diyarbakır bölgesinden klasman hakemi Lütfullah Aslan atandı. Aslan, meslek kariyerinde Zonguldak’ta ilk kez düdük çalacak.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Ligde 8-9 Şubat tarihleri arasında oynanacak 22’nci hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakem triolarını açıkladı. Kurul, play-off mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un sahasında play-off hattındaki Sancaktepe FK ile oynayacağı zorlu karşılaşmaya, Diyarbakır bölgesinden klasman hakemi Lütfullah Aslan’ı atadı.

Meslek kariyerinde ilk kez Zonguldak’ta maç yönetecek olan Aslan, 28 Ocak 2018 tarihinde Fatih Karagümrükspor-Zonguldak Kömürspor arasında oynanan maçta dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Diyarbakırlı klasman, 2. Ligde en son 18 Ocak’ta Vanspor-Niğde Anadolu FK arasında oynanan maçı yönetmiş, geçen hafta da 1. Ligde Altınordu-Akhisar maçında dördüncü hakem olarak görev almıştı.

22 gün aradan sonra yine bir 2. Lig müsabakasında düdük çalacak olan Lütfullah Aslan’ın yardımcılıklarını, Şanlıurfa bölgesinden klasman yardımcı hakemler Çetin Öncel ile Mehmet Özer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Bingöl bölgesinden klasman hakemi Yusuf Aydın.

 22’nci hafta hakemleri 9 farklı bölgeden

Beyaz grupta bu hafta 9 farklı bölge hakemi düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, 4’ü Cumartesi, 5’i Pazar günü oynanacak 22’nci hafta maçlarında düdüğü Van, Uşak, Mersin, Isparta, Ankara, İstanbul, Elazığ, İzmir, Diyarbakır bölgesi hakemlerine verdi.

8 ŞUBAT CUMARTESİ

Saat 13.00 Vakfıkebir Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Kırklarelispor (Bayrak Başkan-Van)

Saat 13.30 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Hacettepespor-İnegölspor (Veli Karakaya-Uşak)

Saat 13.30 Pendik Stadı: Pendikspor-Çorum FK(Oğuzhan Aksu-Mersin)

Saat 13.30 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Manisa FK (Şeref Taştan-Isparta)

9 ŞUBAT PAZAR

Saat 13.00 Şanlıurfa GAP Stadı: Şanlıurfaspor-Amedspor (Gürel Uzuner-Ankara)

Saat 13.00 Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı: Samsunspor-Afyonspor (Abdullah Buğra Taşkınsoy-İstanbul)

Saat 13.00 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Başkent Akademi (Ahmet Turan Timuroğlu-Elazığ)

Saat 13.30 Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı: 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu (Erdem Temel-İzmir)

Saat 13.30 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Sancaktepe FK (Lütfullah Aslan-Diyarbakır)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi