Fenerbahçeli eski futbolcu İsmail Güldüren’in teknik direktörlüğünü yaptığı İnegölspor’da Zonguldak Kömürspor alarmı! Güldüren, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, Zonguldak ekibinin genç ve koşan bir takım olduğunu, bu ligde de koşan takımın kazandığına vurgu yaparak temkinli ifadeler kullandı.

Zonguldakl Kömürspor’un 4’üncü haftada sahasında konuk edeceği İnegölspor’un teknik direktörü İsmail Güldüren, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini dile getirdi.

Geçen hafta Sancaktepe karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını anımsatan Güldüren, Zonguldak Kömürspor’un genç ve koşan bir kadroya sahip olduğunu, dolayısıyla kendilerini çok zor bir maçın beklediğini kaydetti.

"Çok koşan ekipler puan alıp maç kazanıyor"

İnegölsporlu hoca, “Zor bir gruptayız. Bu hafta Zonguldak takımı ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimizi izlettik onların raporları gelecek. Bu hafta oynayan oyuncularımızın performanslarını değerlendirip, Zonguldakspor'a karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa, ona göre çalışıp, ona göre kadroyu kurup o şekilde oynamak istiyoruz. Zonguldak genç bir takım. Çok koşan bir takım. Bu ligde de koşan kazanıyor. Bu haftada Sancaktepe maçına bakıldığında isteyen, arzulayan bir İnegölspor vardı, maç kazandı. Bu ligde çok az hata yapan, çok konsantre olan, çok koşan ekipler puan alıp maç kazanıyor. İstediğiniz kadar kaliteli oyunculara sahip olun, istemediğiniz, arzulamadığınız sürece maç kazanamazsınız. Bu lig sadece bunu götürüyor. Biz isteyen, arzulayan çok koşan bir ekip kurup, Zonguldak maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi