Futbol kariyerini Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da sürdüren Zonguldaklı solak Hüseyin Yılmaz, cezalı olduğu için devre tatiline erken girdi. Geçen hafta 1-0 kazanılan Kırklarelispor maçında gördüğü sarı kartla 4 sarı kart sınırını aşan 67 numara, 1 maçlık cezasını ilk yarının son haftasında İnegölspor’la oynanacak maçta çekecek.

Cezası dolayısıyla devreye erken giren Hüseyin, soluğu sezon başından bu yana görmediği ailesinin yanında aldı. Tatili fırsat bilip memleketinde özlem gideren başarılı orta saha, bu sırada 7 yıl oynayıp kaptanlık yaptığı eski takımı Zonguldak Kömürspor’u unutmadı. Hafta sonu Afyonspor’la karşılaşacak lacivert-kırmızılı takımın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanı ziyaret eden Hüseyin, burada eski takım arkadaşları Sinan Ören ve Berkan Akdeniz başta olmak üzere teknik direktör Serkan Afacan ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir’le ayak üstü sohbet etti.

Kısa süren ziyarette Hüseyin, Zonguldak Kömürspor’a başarı dileğinde bulunup stattan ayrıldı.

Amedspor’da başarılı bir ilk yarı geçirdi. Hüseyin Yılmaz, sezon başında 1 yıllık sözleşme imzaladığı Amedspor’da iyi bir ilk yarı istatistiği tutturdu. Ligde 16 maçın 15’inde görev alan, sakatlığı nedeniyle sadece bir maçta forma giyemeyen 67 numara, bu maçların 10’unda ilk onbirde görev alırken, toplamda 945 dakikalık performans ortaya koydu. Amedspor formasıyla 1 gole imza atan Hüseyin’in, ayrıca Türkiye Kupası’nda Ağrı 1970 Spor’a karşı bir 90 dakikası bulunuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi