Merkezden Üzülmezspor, Kozlu’da Kozlu Belediyespor’dan Ereğli’den Gülüç Belediyespor... Bu 3 takım, 2020-2021 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

BİRİNCİ Amatör Küme’den Süper Amatör Lige terfi eden 3’üncü takım Gülüç Belediyespor oldu. Play-Off ekstra finalde, Çatalağzı Demirspor’la 1-1’in rövanşında karşı karşıya gelen Gülüç Belediyespor şampiyonluğa penaltılarla ulaştı.

Pazar günü Çatalağzı Ümit saka sahasında penaltılara kadar giden maç büyük heyecanı sahne oldu. Seri penaltılarda rakibine 5-4’lük üstünlük sağlayan Gülüç Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluk kupasına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir’in elinden alan sarı-kırmızılı şampiyonlar, coşkulu bir sevinç yaşadı.

Ereğli grubu temsilcisi olarak mücadele ettiği sezonu ekstra play-off şampiyonu olarak tamamlayan Gülüç Belediyespor, 2020-2021 futbol sezonunda ilçeyi Süper Amatör Ligde temsil edecek.

Gülüç Belediyespor’la birlikte merkezden Üzülmezspor ile Kozlu’da Kozlu Belediyespor da gelecek sezon Süper Amatör Lig serüveni yaşayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi