SÜPER Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Gelikspor, kaleye takviye yaptı. Mavi-Beyazlı kulüp, geçen sezon Kilimli Belediyespor’da oynayan 36 yaşındaki tecrübeli eldiven Hamit Çevik’le anlaşmaya vardı. Çevik’le kaleyi sağlama alan Gelik takımı, transfer defterini kapattı. Hamit, geçen sezon devre arasında Gelikspor’un transfer listesine girmiş fakat şartlar oluşmadığı için transfer gerçekleşmemişti.

2 maçta 5 gol yediler

SON şampiyon Gelikspor, geçen sezon ki kadrosunun büyük bir bölümünü muhafaza etse de sezona istediği gibi başlayamadı. Sezonun ilk maçında Perşembe Belediyespor'a 3-0 farklı mağlup olan takım, ikinci hafta Alaplı Belediyespor'u 3-2 yenerek ilk galibiyetini aldı fakat kalesinde 2 gol birden gördü. 2 maçta yediği 5 golle dikkat çeken Gelikspor takımı, ilerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar yaşamamak adına 1 numaralı mevkiyi tecrübeli eldivenle güçlendirdi.

Hamit'in lisansını Cuma gününe kadar çıkaracak olan Gelikspor, 3’üncü hafta maçında Çates Işıkspor’la karşılaşacak. Alaplı galibiyetiyle moral bulan takım, bu galibiyetin devamını getirmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi