BİRİNCİ Amatör Küme Çaycuma grubunda Play-Off mücadelesi veren Nebioğlu Gençlikspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Ertuğrul, geçen hafta Veliköyüspor’la oynanan maçta hakeme saldıran futbolcusu adına saldırıya maruz kalan Atakan Yüzlü ve tüm hakem camiasından özür diledi.

Çaycuma grubunda 29 Aralık’ta oynanan Veliköyüspor-Nebioğlu Gençlikspor maçı, Nebioğlulu futbolcunun hakem Atakan Yüzlü’ye fiili müdahalesinden dolayı yarıda kalmıştı. İstenmeyen olay nedeniyle büyük üzüntü yaşayan kulüp, bu hafta kendisini affettirdi. Başkan Mustafa Kemal Ertuğrul, dün Çaycuma sentetik sahada Saltukovaspor’la oynadıkları 12’nci hafta maçı öncesi maçın hakemleri Tayfun Kurnaz, İbrahim Kandemir ve Eyüp Kağan İğde’ye çiçek takdim edip üzüntüsünü dile getirdi.

Kulüp olarak hakemlerle hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Başkan, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu, Nebioğlu Gençlikspor’un bundan böyle böylesi kötü olaylarla hiçbir şekilde gündeme gelmeyeceğinin altını çizdi.

Başkan, konuya ilişkin olarak “Geçen hafta Veliköyüspor-Nebioğlu Gençlikspor arasında oynanan maçta futbolcumuz Caner Kurt, maçın orta hakemi Atakan Yüzlü’ye fair-play harici fiili eylemde bulunmasını kulüp olarak kabul etmiyoruz. Bu olayı kınadığımızı belirtmek istiyoruz. Futbolcumuzun kulüple ilişkisi kesilmiş olup, bu üzücü olaydan dolayı Atakan Yüzlü, Zonguldak hakem camiası, TFFHGD ve İl Hakem Kurulu’ndan özür diliyoruz. Futbol sahalarımızda görmek istemediğimiz fair-play kriterlerini bozan bu olayların son bulması tek arzumuz. Nebioğlu Gençlikspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak bu tür olaylara bir daha asla taviz vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz” şeklinde açıklamada bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi