Kömürspor yönetimi, ligin ilk yarısını Kırklarelispor’da kiralık olarak geçiren Samsunsporlu forvet oyuncusunun transferi için nabız yokluyor. Trabzonspor’da yıldızı parlayan Beşir’in transferi şartların oluşmasına bağlı.

ZONGULDAK Kömürspor’da gündem yine, yeni, yeniden Muhammet Beşir. İlk yarıda gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan Beyaz grup ekibi, ikinci yarıda aynı sıkıntıları yaşamamak için forvet arayışı içinde.

Forvet konusunda alternatifli bir transfer listesine sahip Kömürspor yönetimi, söz konusu futbolcularla temas halinde. Gündemdeki forvetler arasında en dikkat çekici isim Muhammet Beşir. Trabzonspor’la Süper Lig geçmişi bulunan 22 yaşındaki futbolcunun Samsunspor’la 2021 yılına kadar sözleşmesi var. Karadeniz ekibinde fazla şans bulamadığı için sezon başında Kırklarelispor’a kiralık olarak transfer olan Muhammet, ilk yarıda 1-1 biten maçta Zonguldak Kömürspor’a karşı 90 dakika oynadı.

Beşir’i transfer gündeminden biran olsun düşürmeyen Zonguldak Kömürspor, genç forveti kadroya dahil etmenin yollarını arıyor. Transfer için en büyük sıkıntı para. Maddi kriz içindeki kulüp, hücuma zenginlik katacağına inandığı forveti kadroya dahil etmek istese de transfer için gerekli maliyeti karşılaşacak para kaynağını bulamadığı için şimdilik bekleme halinde.

Muhammet Beşir, ilk yarıda Zonguldak Kömürspor’un rakibi Kırklarelispor’da 10 maçta 419 dakika süre aldı.

Genç forvet, Trabzonspor formasıyla Süper Ligde boy gösterirken, Burak Yılmaz’ın veliahtı olarak gösteriliyordu. Muhammet’in, 1. Ligde 18, 2. Ligde 37, Türkiye Kupası’nda 11 olmak üzere üst düzey 73 maçı var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi