ZONGULDAK Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, gazeteciler gününde spor medyasına kahvaltı jestinde bulundu.

Her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte ulusal ve yerel medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler unutulmadı. Çeşitli organizasyon ve etkinliklerle onure edilen gazetecilere, bir sürpriz jest Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden geldi. Müdürlük bünyesindeki Gençlik Merkezi, spor medyasına kahvaltı verdi. İl Müdürü Hakan Yüksel ile Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök öncülüğünde organize edilen kahvaltı aile havasında geçti. Yüksel ve Gök’ün yanı sıra Spor Şube Müdürü Gazel Güven ile Gençlik Merkezi liderleri de gazetecilere eşlik etti.

Kahvaltı organizasyonunun ardından Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, gazetecileri tek tek kutlayıp başarı dileklerinde bulundu.

Gazetecilerin spor başta olmak üzere her alanda kamuoyu ve vatandaşın gözü, kulağı ve dili olduğunu söyleyen Yüksel, spor muhabirlerinin bu meslekte önemli bir yere sahip olduklarını kaydetti.

Gazeteciliğin saygın bir meslek olduğunu, bu mesleği icra edenlerin zor şartlar altında çalıştıklarını dile getiren Spor İl Müdürü, “Gazetecilik saygın, güzel ve bir o kadar zevkli bir meslek dalı. Bu işin bir de zor yanı var. Bizler de bulunduğumuz konum itibariyle hemen her gün gazeteci arkadaşlarla birlikteyiz. Gençler adına yaptığımız projelerimizi yerel ve ulusal bazda duyulmasında bize büyük destek sağlıyorlar. Bir anlamda bizim sesimiz oluyorlar. Büyük çaba içinde mesleklerini yapmaya çalışıyorlar. Onlarla hep bir aradayız. Bu özel günde gazeteci arkadaşlarımızı unutmak olmazdı. Güzel bir kahvaltı organizasyonu oldu. Bir kez daha tüm gazetecilerimiz ve spor muhabirlerimizin gazeteciler gününü kutluyoruz” dedi.

Yüksel’in konuşmasının ardından tüm muhabirlere Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi’nin çalışmalarını anlatan cd dağıtıldı. 2019 yılında hayata geçirilen projeler ile gençlik faaliyetlerinin yer aldığı çalışma cd’sinde ayrıca 2020 yatırım projeleri ile yine gençlik adına yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgilere yer verildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi