Süper Amatör Lig’de lider Gelikspor, Çaycumaspor’la oynayacağı 7’nci hafta maçı öncesi 10 Kasım Atatürk Anma günü dolayısıyla hazırlanan koreografide yer aldı. Gelik sahasındaki koreografi ilçe halkı tarafından büyük alkış aldı.

Gelik’te eğitim veren Gelik İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81'inci yılı dolayısıyla okul içi ve dışında birçok etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden biri, amatör futbol müsabakalarının oynandığı sentetik zeminli Gelik sahasında hazırlanan koreografi oldu.

Öğretmenler Bahar Aslan, Esma Hamzaçebi ve Betül Şahin tarafından 50’ye yakın yakın öğrencinin katılımıyla hazırlanan koreografiye, Süper Amatör Ligde mücadele eden ve aynı gün saat 14.00'te Çaycumaspor'la 7'nci hafta maçı için sahada toplayan Geliksporlu futbolcular ile antrenör Gökhan Konmuş katıldı. Mavi-Beyazlı takımın yanı sıra Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve veliler de anlamlı güne ilişkin büyük emekler harcanıp hazırlanan koreografide, öğretmen ve öğrencilere eşlik etti.

Saatler 09.05'te sirenler çalmaya başlar başlamaz gerçekleştirilen koreografide, öğrenciler ve veliler orta yuvarlakta 9’u 5 geçeyi gösteren saat oluştururken, futbolcular da yere yatarak saat içinde önce Atatürk’ün doğum tarihi “1881”, sonra ölüm tarihi “1938” ve ardından da “sonsuzluk işareti” yaptı. Gelik’te ilk kez gerçekleştirilen koreografi alkışlar eşliğinde son buldu.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, anma törenine farklı bir heyecan katan koreografiyi düzenleyen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi