2. Lig ekibinin sol bek mevkii için Fenerbahçe’den sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Abdulcebrail Akbulut, lacivert-kırmızılı takımla ilk idmana çıktı. Genç oyuncu, “Beni sahada görün” sözleriyle rekabete hazır olduğunun mesajını verdi.

ZONGULDAK Kömürspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği sol bek oyuncusu Abdulcebrail Akbulut, yeni takımıyla ilk idmana çıktı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmanda teknik direktör Serkan Afacan ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Akbulut, ardından transferi hakkında ŞAFAK Spor’a konuştu.

Zonguldak Kömürspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Abdulcebrail, lacivert-kırmızılı kulübe oturmaya gelmediğini, oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

Zonguldak Kömürspor ailesinin bir parçası olmanın güzel bir duygu olduğunun altını çizen genç sol bek, “Zonguldak Kömürspor’la ilgili izlenimlerim çok iyi. Büyük bir kulüpteyim. Bu ailenin bir parçası olmak büyük mutluluk. Burada oynamak istiyorum. Hedeflerim var. Kendi performansımı ve takımı en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışacağım. Çalışarak formayı alacağım. Kendimi nasıl anlatabilirim? Bu biraz sürpriz olsun. Taraftarımızın beni merak etmesini istiyorum. Beni sözlerimle değil, futbolumla tanısınlar. O yüzden diyorum ki; beni sahada görün” dedi.

Zonguldak Kömürspor’un ligdeki durumuyla ilgili fikir sahibi olduğunu aktaran genç sol bek, “Zonguldak Kömürspor’u birçok kişiden dinledim. İyi bir kulüp ve bana faydalı olabileceği söylendi. Bu yüzden burayı tercih ettim. Sezon sonuna kadar buradayım. Oynamak ve takımı en iyi yerlere çıkarabilmek için sahada elimden geleni yapacağım. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Ligdeki konumumuz hiç fena değil. Play-off şansımız var. Play-Offa kalmak, play-off heyecanı yaşamak isterim. Oradan da 1. Lig neden olmasın. Kaliteli bir takımız. Bunu başarabiliriz.” diye konuştu.

Abdulcebrail, sözlerinin son bölümünde rekabete değindi, oynamaya hazır olduğunu vurgularken, “Hak eden oynasın. Rekabete hazırım. Oynamak istiyorum. Buraya kulübede oturmaya değil, oynamaya geldim” ifadelerinde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

   

Editör: Haber Merkezi