Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu 2020-2021 sezonu planlaması kapsamında bölge toplantılarını sürdürüyor. En son Orta Karadeniz Bölgesi’nde yapılan bölge toplantısı, yarın Batı Karadeniz bölgesiyle devam edecek.

2015 yılından bu yana futbolu bırakmış eski amatör ve profesyonel futbolculara ikinci baharını yaşatan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde 2020-2021 sezonu tüm Türkiye’yi kucaklayıcı bir rol üstlenecek. Yeni sezon öncesi yeniden yapılanma içine giren Federasyon, oluşturduğu kurullarla eski futbolculara profesyonel anlamda farklı bir sezon heyecanı yaşatacak.

Yeni sezon için geri sayıma başlayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu, düzenlediği bölge toplantılarıyla kulüpler ve yöneticilerle bir araya geliyor. En son Orta Karadeniz bölgesi kulüpleriyle buluşan Federasyon kurmayları, toplantı serisini Batı Karadeniz bölgesiyle sürdürecek. Federasyon bünyesindeki Uluslararası Sportif Faaliyetler Kurulu’nda görev alan Orhan Yazıcı’nın organizasyonu ve Çaydeğirmeni Belediyesi’nin katkılarıyla 16 Ağustos Pazar (yarın) günü Çaydeğirmeni River Mill Park’ta yapılacak toplantının başlama saati 15.00.

Geniş kapsamlı toplantıda TMVFL Federasyon Başkanı Kenan Gürsu, Başkan Vekili Sayın Mustafa Ekşioğlu, TMVFL Milli Karma Sportif Direktörü Güvenç Kurtar, Bölge Temsilcileri Kurul Başkanı Ali Şahin ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte Batı Karadeniz bölgesinde mücadele eden kulüpler ve temsilcileri yer alacak.

Yeni sezonla ilgili bilgilerin aktarılacağı toplantıda, ayrıca 2019-2020 sezonunda Batı Karadeniz Yeşil ve Mavi grupta şampiyon olan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ile Kastamonu Masterler takımına şampiyonluk kupaları takdim edilecek ayrıca fair-play ödülleri de sahiplerini bulacak.

Öte yandan 2019-2020 sezonunda SBD. Kdz. Ereğli Veteranlar, Devrek Karşıyaka Masterler, Zonguldak Veteranlar, Kdz. Ereğli Masterler, Alaplı Veteranlar, Veli Restauran Devrek Veteranlar ve Çaycuma Veteranlar olmak üzere 7 takımın mücadele ettiği ligde 2020-2021 sezonunda bu sayının artması bekleniyor. Çaydeğirmeni Veteranlar takımı, lige katılım müracaatını yaparak söz konusu Zonguldak takımlarına dahil oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi