Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon muhtemel rakipleri arasında yer alan Ankara Demirspor, transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosunu oluşturmaya başladı.

Bu sezon kırmızı grupta play-off yarı finaline kadar yükselme başarısı gösteren, yeni sezonda hedefini direkt şampiyonluk olarak belirleyen Başkent ekibi, bir dönem Zonguldak Kömürspor forması giyen stoper Kamil İçer ve orta saha oyuncusu Hasan Küçcük’le yeniden anlaşmaya vardı.

Eski tanıdıklardan Kamil, ligi ikinci sırada bitiren ve sonrasında play-offta çeyrek ve yarı final oynayan Ankara Demirspor’a tamamı ilk onbir 27 maçta 2 bin 423 dakika ve 2 gol, Hasan ise 25’i ilk onbir 27 maçta 2 bin 242 dakikalık performans ve 2 golle katkı sağladı. Kadronun değişilmez iki ismiyle yeniden anlaşmaya varan kulüp, transferleri kamuoyuna duyurdu.

Kamil ve Hasan’ın yanı sıra 2. Lig ekibi, iç transferde Mustafa Kayabaşı, Celal Çırpanlı, Serdar Eylik, Çağrı Bülbül, Ahmet Devret ve Taner Koç’la sözleşme yeniledi.

Rakip takımlar vakit kaybetmeden kadrolarını oluştururken, Zonguldak Kömürspor’da sessizliğin hakim olması camiada büyük bir endişeye neden oldu. Sezonu 25 kişilik futbolcu kadrosuyla tamamlayan Kömürspor’da 9’u kiralık olmak üzere 19 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi