ZONGULDAK’TA, 1999-2014 yılları arasında amatör olarak futbol oynayan Zonguldak Belediyesi Zabıta Memuru Murat Tokul, çok sevdiği eniştesi Ahmet Kalaycıoğlu’nu kaybetti. Merkez Çarşısı’nın sevilen genç esnaflarından Kalaycıoğlu, aynı zamanda Genel Maden İşçileri Sendikası eski personellerinden rahmetli Cemal Kalaycıoğlu’nun oğlu, Kemal Tokul’un ise damadıydı. Kalp krizi sonucu 40 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Kalaycıoğlu’nun vefatı, Kalaycıoğlu ve Tokul ailelerinde büyük yıkım oluşturdu.

Erken yaşta hayata gözlerini yuman Kalaycıoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Acılık Hz. Ali Camii’nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreninde merhum için helallik istendi.

Törene, AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak eski Belediye başkanları Muharrem Akdemir ile Secaattin Gonca başta olmak üzere yakın akraba, eş ve dost ile siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, personelinin acısını törene çelenk göndererek paylaştı.

Törenin ardından merhum Kalaycıoğlu, Osmanlı Köyü’nde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

ŞAFAK Ailesi olarak merhum Ahmet Kalaycıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

    

Editör: Haber Merkezi