EREĞLİ Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde 2019-2020 sezonu hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Kendi tesislerinde 3-16 Ağustos tarihleri arasında ilk etabı tamamlayan Eflatun-beyazlı takım, ikinci etap hazırlıkları için 20 Ağustos’tan bu yana Kızılcahamam’da kampta. Eflatun-Beyazlı takım, 12 gün sürecek kampta en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Kızılcahamam'da yoğun mesai

Semih Tokatlı idaresinde sabah-akşam yaptığı idman programıyla sezona hazırlanan Ereğli takımı, kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra saha içi teknik-taktik yönden de gelişme kaydediyor. Bir yandan takıma güç depo eden Tokatlı, diğer yandan da kafasındaki sistemi yavaş yavaş oluşturmaya çalışıyor. Sisteme uygun futbolcuları hazırlık maçlarıyla 11 kişilik kadroya yerli yerine monte edecek olan tecrübeli hoca, ilk hazırlık maçı denemesini Bölgesel Amatör Lig ekibi Mardinspor’la yapacak.

Prova maçta ideale yakın kadro kurması beklenen Tokatlı, oyunun ikinci bölümünde diğer oyunculara şans verip maç performansını görme fırsatı bulacak. Semih hoca için antrenman performansı kadar maç performansı da çok önemli. Eflatun-Beyazlı hoca, kafasında planladığı ilk 11’i oluştururken, öğrencilerine idman ve maç performansına göre forma verecek. Özellikle maçlarda ortaya konacak futbol ve performans, ilk 11 için belirleyici rol üstlenecek.

Rekabet üst seviyede

24 kişilik futbolcu kadrosuna sahip Ereğli Belediyespor, 2019-2020 sezonunda yerli futbolcuların ağırlıkta olduğu kadrosuyla boy gösterecek. Mevcut futbolcularla birlikte dışarıdan alınan ve altyapıdan kadroya dahil edilen gençlerle sezonun kadrosunu oluşturan Ereğli Belediyespor’da forma rekabeti artık içten içe kendini göstermeye başladı. Semih hocanın gözüne girmek isteyen futbolcular, ilk 11 formasını garantilemek için olağanüstü çaba sarfediyor. Rekabetin başarıyı getireceği inancı taşıyan Tokatlı, bu durumdan bir hayli memnun.

Ereğli Belediyespor-Mardinspor arasında hazırlık karşılaşması, 23 Ağustos Cuma günü saat 15.00’te oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi