BÖLGESEL Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da teknik ekip ve futbolcular tam kadro sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde herhangi bir sağlık sorunu çıkmadı.

Yeni sezona 3 Ağustos’tan bu yana kendi tesislerinde hazırlanan Ereğli Belediyespor’da ilk etap çalışmaları sona erdi. Eflatun-Beyazlı takım, Cuma günü nokta koyduğu ilk etabın ardından 2019-2020 sezonu için sponsorluk anlaşmasına vardığı Özel Echomar Hastanesi’nde sağlık kontrolüne tabii tutuldu. Teknik direktör Semih Tokatlı ve yardımcı antrenör ekibi ile altyapı antrenörlerinin de yer aldığı sağlık kontrolüne tüm futbolcular katıldı. Yapılan kontrollerde ne teknik ekipte, ne de futbolcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

Sorunsuz geçen sağlık kontrolünün ardından iki günlük izin için dağılan takım, 19 Ağustos Pazartesi günü ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’a hareket edecek. Eflatun-Beyazlı takımın il dışı kampı 12 gün sürecek. Takım, bu süre içinde sabah-akşam çift mesaiyle güçlenmeye devam ederken, yapacağı en az 4 hazırlık maçıyla teknik açıdan lig seviyesini tutturacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi