İKİNCİ Amatör Küme Merkez B grubu ekibi Elvan Pazarcıkspor, transferde durmak bilmiyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı-beyazlı kulüp, Çarşamba günü Birinci Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Üzülmezspor’dan Muhammed Yaylı ile Vahdet Güçlü’yü renklerine bağladı. Bu iki transferle birlikte Elvan Pazarcıkspor 12’nci transferini gerçekleştirdi.

Kulüp, transferde daha önce Üzülmezspor’dan Emre Taşçı, İznikspor’dan Mehmet Sarğın, Karaelmasspor’dan Mustafa Aydın ve Tuncay Ekinci, İspir Esnafspor’dan Mustafa Demir, Beycuma Cezaevispor’dan Ogün Kaçmak, Suat İnan ve Onur Durmuş, Muslu Belediyespor’dan Soner Harmankaya, Terakkispor’dan Yasin Demirci’yi kadrosuna dahil etmişti. Kırmızı-Beyazlı kulüp, yeni transferlerin lisanslarını çıkardı.

Genç antrenör Serkan Erişoğlu’nun çalıştırdığı Elvan Pazarcıkspor, kuruluşunun ilk yılında geçen sezon mücadele ettiği İkinci Amatör Küme’de Play-Off finali oynamış, şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı.  Belde takımı, geçen sezon yarım kalan şampiyonluğa bu sezon yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla ulaşıp Birinci Amatör Küme’ye çıkmak istiyor.

Yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturan Elvan Pazarcıkspor, önümüzdeki hafta başlayacak sezonun ilk maçını Karamanspor'la oynayacak. Grupta, bu iki takımın yanı sıra Cumayanı Gençlikspor, İnağzıspor, Merkez Topbaşıspor ve Türkalispor yer alıyor. 6 takımlı grupta şampiyon takım direkt, 2 ile 3'üncüler Play-Off'tan Birinci Amatör Küme'ye çıkacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi