İkinci yarının ilk maçında Devrek Belediyespor sahasında Göynük Belediyespor, Ereğli Belediyespor deplasmanda lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a konuk olacak. Bu maçlarda Samsun ve Bursalı bölgesel klasman hakemleri düdük çalacak.

BÖLGESEL Amatör Ligde 15 Aralık’ta devre arasına giren ligde ikinci yarı başlıyor. 6’ncı grupta mücadele eden Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kıyasıya bir yarış içinde olacak. İlk kez devreye Ereğli Belediyespor’un üzerine giren Devrek Belediyespor 20 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Ereğli ise 15 puanla 11’inci basamağın sahibi.

İkinci yarının ilk hafta maçında Devrek Belediyespor, sahasında Bolu temsilcisi Göynük Belediyespor’u konuk edecek. İki takım arasında ilk yarıdaki maç 0-0 sona ermişti.

İkinci yarı rövanş mücadelesi 19 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, bu maça Samsun bölgesinden bölgesel klasman Ömür Bozkurt’u atadı. Bozkurt’un yardımcılıklarını aynı bölgeden Coşkun Yalçın ile Rahmi Görçay yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi aynı bölgeden Berkay Yavuz.

Devre arasında teknik ekip ve kadro değişikliğine giden Ereğli Belediyespor, yeni antrenör Atakan Gültekin yönetiminde lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a konuk olacak. Zorlu 90 dakika, Pazar günü saat 14.00’te Kırıkkale Başpınar Stadı’nda oynanacak. Bu maçta Bursa bölgesi hakemleri görev yapacak. Bölgesel klasman Mutluhan Çırakoğlu’nun düdük çalacağı maçta, Erdinç Tufan ile Erdenay Çıtıroğlu kenar çizgide yer alacak. Maçın dördüncü hakemi Burak Akyel.

Ereğli Belediyespor, ilk yarıda sahasında oynadığı maçta lidere 1-0 mağlup olmuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi