Geçen haftayı 2-0’lık Sancaktepe yenilgisiyle kapatan Zonguldak Kömürspor, evindeki 3 puan kaybını Çorum’da telafi edecek. Elmas, Cumartesi maçında bugün kendisi gibi play-off mücadelesi veren Çorum FK’yla karşılaşacak.

90 dakika, saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda oynanacak. İlk yarıda Zonguldak’ta oynanan maçı 2-1’lik skorla Çorum kazanmıştı. Rövanş maçının hakemi Gaziantep bölgesinden Yakup Özhan.

GEÇEN hafta ki Sancaktepe FK yenilgisine rağmen play-off yarışındaki iddiasını sürdüren Zonguldak Kömürspor, 23’üncü maçında Çorum FK ile karşılaşacak. Zorlu deplasman maçı bugün 13.30’da başlayacak. Serkan Afacan ve futbolcular, hem ilk yarıdaki 2-1’lik yenilginin rövanşını almak, hem de geçen haftaki Sancaktepe FK yenilgisini telafi etmek istiyor.

Bu sezon ki 11’inci deplasman maçına çıkacak Zonguldak Kömürspor, zorlu 90 dakika öncesi 31 puana sahip. Kömürspor, dış sahada bugüne kadar oynadığı 10 maçın 3’ünü kazanırken, 4’ünde berabere kaldı, 3’ünde mağlup oldu. Lacivert-Kırmızılı takım, deplasmanda oynadığı son lig maçında İnegölspor'u 3-2 mağlup etmişti.

Kömürspor’da Çorum sınavı öncesi 4 sarı sınırını aştığı için Muammer cezalı durumda.

Lacivert-Kırmızılı takımın ilk 11’i, Sinan, İsmail, Gürkan, Serhat, Abdulcebrail, Hakan, Metin, Berkan, Ramazan, Görkem ve Emre Can’dan oluştu. Haftalardır ilk 11’de oynayan sol bek Cenk ile dişinden ameliyat olan Yiğit Gökoğlan kulübeye çekildi. Cenk’in yerine Fenerbahçe’den transfer edilen Abdulcebrail, Yiğit’in yerine de Görkem Güven kadroya dahil oldu.

Kömürspor’un yedeklerini Fatih, Cenk, Muhammet Beşir, Muhammet Sait, Onurcan, Gökhan ve Yiğit Gökoğlan oluşturdu. 

Ev sahibi Çorum FK ise, Onur, Ertuğrul, Osman, Talha, Mert, Kerem, Mikail, Muhammed Rıdvan, Muhammed Çoban, Murathan ve Şaban ilk 11’iyle sahaya çıkacak.

Rakibin yedek kulübesinde Reşat, Murat, Nafican, Burak, Fatih, Volkan ve Kıvanç oturuyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi