ZONGULDAK Kömürspor’da geride kalan 7 haftalık süreçte sergilediği performansla ön plana çıkan futbolculardan biri olan İsmail Güven, 4 sarı kart cezalısı olduğu için Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecek.

3'ü deplasman, 4'ü iç sahada oynanan tüm lig maçlarında ilk 11’de görev alarak toplamda 614 dakikalık performans sergileyen İsmail, bu maçlarda 4 sarı kart sınırını ihlal etti.

Sarı kartların tamamı ikinci yarıda

2’nci hafta Amedspor, 3’üncü hafta Kırklarelispor, 4’üncü hafta İnegölspor ve 7’nci hafta Hacettepespor maçlarında 77, 87, 90 ve 66’ncı dakikalarda gördüğü sarı kartlarla 4 sarı kart sınırını aşan orta saa oyuncusu, bir maçlık cezasını 13 Ekim Pazar (yarın) Hekimoğlu Trabzon deplasmanında oynanacak 8’inci hafta maçında çekecek.

İsmail, Lacivert-Kırmızılı takımda bu sezon 4 sarı karttan cezalı duruma düşen ilk futbolcu oldu. Daha önce Mehmet Gürkan ile Serhat Baştan, gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşmüştü.

Bu arada İsmail’in yokluğunda teknik direktör Serkan Afacan’ın nasıl bir kadro yapılanması içinde olacağı merak ediliyor. Sakatlık problemini üzerinden tamamen atan Berkan Akdeniz Trabzon’da görev bekliyor. Akdeniz olmazsa Metin Yüksel’in oynama ihtimali yüksek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi