ÇAYCUMA’DA, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın destekleriyle kurulan Çaycumaspor Futbol Akadamisi, koronAvirüs salgını nedeniyle bünyesindeki sporculara ve ailelerine evde kalın çağrısında bulundu.

Tüm dünyada salgın haline gelen, ülkemizde de hızla etkisini göstermeye devam eden koronavirüs salgını üzerine Sağlık Bakanlığı’nın “evdekal” çağrısı üzerine harekete geçen akademi idari ve teknik ekibi, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek tüm sporculara ve ailelerine zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın uyarısında bulundu.

Sosyal medya ve whatsaap grubu aracılığıyla üyelerine seslenen akademi idaresi, evde kalın çağrısıyla birlikte kitap okuma kampanyası başlattı.

Evde geçirilecek zamanda kitap okumanın en iyi yol olacağı düşüncesi içindeki akademi, çocuklardan bol bol kitap okumalarını ve okudukları kitapların özetini çıkarıp kendileriyle paylaşmalarını istedi. Kitap okuma kampanyasına katılan sporcuları sürpriz hediyeler bekliyor.

Akademiden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Tüm dünya ve ülkemizi tehdit eden covid-19 salgını dolayısıyla çocuklarımız ve sizlerin sağlığı açısından mümkün olduğunca evde kalmaya dikkat edelim. Bu zorlu süreçte çocuklarımızı çok özlediğimizi belirtmek isteriz. Evlerde kaldığımız bu zaman diliminde onlarla birlikte uzaktan yapabileceğimiz etkinlikler için çalışma içerisindeyiz. Evde kalına süreçte kitap tavsiyesinde bulunuyoruz. Okudukları kitapların özetini çıkartıp bize  whatsapp üzerinden gönderen çocuklarımıza sürpriz hediyeler hazırladık.” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi