İkinci Amatör Küme’de 2019-2020 sezonuna hazırlanan Elvan Pazarcıkspor, dış transferde hızlı bir şekilde ilerliyor. Hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik ekiple ortak hazırlanan transfer dosyası kapsamında kadrosunu güçlendiriyor.

Geçen hafta Karaelmasspor’dan Tuncay Ekinci, Beycuma Cezaevispor’dan Onur Durmuş ile Suat İnan’ı renklerine bağlayan kulüp, haftanın ikinci mesai gününde bir transfer daha gerçekleştirdi. 4’üncü transferi savunma bölgesi için yapan İkinci Amatör takımı, geçen sezon Bursa Süper Amatör Ligde İznikspor forması giyen 19 yaşındaki stoper Mehmet Sarğın’la anlaşmaya vardı. Sarğın, kulüp başkanı Ali Rıza Bozkurt’la bir araya gelerek yeni sezonda giyeceği formayla objektiflere poz verdi.

Ligin başlamasına az bir süre kala kadrosunu büyük bir oranda oluşturan Elvan Pazarcıkspor bir-iki nokta atışı daha yapıp transferi noktalayacak. Transferler için Birinci Amatör Küme Play-Off maçlarının bitmesini bekleyen kulüp, ardından prensip anlaşmasına vardığı futbolcuları kadrosuna katacak.

Geçen sezon, kurulduğu ilk yıl takıma Play-Off finali oynatan Serkan Erişoğlu’yle yeni sezonda da devam edecek Elvan Pazarcıkspor, genç antrenör yönetiminde bu kez şampiyonluğa ulaşıp hedeflediği Birinci Amatör Küme’deki yerini almak istiyor.  HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi