*** Bölgesel Amatör Lig ekibi Ereğli Belediyespor sezona hazır. Eflatun-Beyazlı takım, Pazar günü Kırıkkale Büyük Anadoluspor’la oynayacağı maçı kazanıp açılışı 3 puanla yapmak istiyor.

EREĞLİ Belediyespor yönetim, sezonun ilk maçı öncesi teknik ekip ve futbolculara kahvaltı programı organize etti. Teknik direktör Semih Tokatlı, yardımcı kadrosu ve tüm futbolcuların katıldığı kahvaltıya, Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu başkanlık etti. Kulübün maddi-manevi her zaman destekçisi olan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Eylül Gaziler Günü programı dolayısıyla kahvaltıya katılamadı.

Yeni sezona hazırız

EFLATUN-Beyazlılar’ın 2’nci Başkanı Yazıcıoğlu, yeni sezonun camiaya hayırlı olması dileğinde bulunurken, “Çok iyi bir havamız var. Birlik-beraberliğimiz en üst seviyede. Sezonun ilk maçını Pazar günü sahamızda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’la oynayacağız. Maç öncesi teknik ekip ve futbolcularımızla bir araya geldik. Pazar günü tüm Ereğli’yi maça bekliyorum. Sahada en iyi mücadeleyi ortaya koyacağımızdan kuşkum yok. Sezona galibiyetle başlamak” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi