Birinci Amatör Küme’de heyecan sürüyor. 4 gruptan oluşan ligde 6’ncı hafta geride kaldı. Takım sayısı az olduğu için ilk yarısı erken tamamlanan Merkez A grubunda maç oynanmadı. Bu grupta Üzülmezspor 12 puanla lider durumda.

Merkez B, Çaycuma ve Ereğli gruplarında 6. haftada 10 maç oynandı. Bu maçlarda Zonguldak Gençlikspor, Zonguldak Ereğlispor, Gökçebeyspor, Filyos Ateşspor, Veliköyüspor, Çatalağzı Demirspor ve Kepez Çaylıoğluspor galip geldi. Bu takımların dışında Kozlu Belediyespor oynamadan hükmen 3 puan kazandı. Balı-Sücüllü, Çomranlı-Nebioğlu ve Kayıkçılar-Saltukova maçlarında skor eşitliği bozulmadı.

Futbolseverler bu hafta 37 gol gördü. Haftanın en farklı galibiyeti Merkez B grubunda, Tepebaşıspor’u 7-1 yenen Çatalağzı Demirspor’dan geldi. Karşılıklı 3’er golün atıldığı Balı-Sücüllü ve Kayıkçılar Gençlerbirliği-Saltukova maçları gollü maçlar arasında yer aldı.

Maçlar sonunda grup liderlerinde bir değişiklik olmadı. Merkez B grubunda Kozlu Belediyespor (15), Çaycuma grubunda Saltukovaspor, Ereğli grubunda Balıspor lider girdikleri haftayı lider kapattı.

TOPLU SONUÇLAR

Karaelmasspor-Zonguldak Gençlikspor:0-1

Kozlu Belediyespor-Çatalağzı Doğanspor: 3-0 (H)

Balıspor-Sücüllü Yalıboyuspor:3-3

Zonguldak Ereğlispor-Gülüç Belediyespor:4-1

Çomranlı Köyüspor-Nebioğlu Gençlikspor :2-2

Gökçebeyspor-Filyos Ateşpor:1-0

Çaycuma Yakaspor-Veliköyüspor:1-2

Tepebaşıspor-Çatalağzı Demirspor:1-7

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Saltukovaspor:3-3

Kandilli Belediyespor-Kepez Çaylıoğluspor:1-2

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi