ZONGULDAK’TA, 2018 yılında kurulan Elvanpazarcıkspor Kulübü’nde başkanlık koltuğu el değiştirdi. Kurucu başkanı Ali Rıza Bozkurt’un kısa bir süre önce görevinden istifa etmesi üzerine kulüp başkanlığına, yönetim kurulu oylamasıyla mevcut yönetim kurulu üyesi Gökhan Yıldız getirildi. Yıldız Elektrik işletmecisi Yıldız, Ekim ayında yapılacak kongreye tek aday olarak girip başkanlık görevine devam edecek.

Kongrede ayrıca yönetim kurulu değişikliği yaşanacak. Hedef çıtasını üst ligler olarak belirleyen genç başkan, ekonomik yönden güçlü bir yönetim oluşturup kulübe ivme kazandıracak.

Yönetimin şekillenmesinin ardından kırmızı-beyazlı başkan, 2020-2021 sezonunda Birinci Amatör Küme mücadelesi verecek takım kadrosunu oluşturacak. İyi bir kadroyla ligde ses getirmeyi amaçlayan Elvanpazarcıkspor Kulüp Başkanı, transferde ön görüşmelere şimdiden başladı.

Öte yandan, 2 yıldır başarıyla sürdürdüğü görevini devreden Bozkurt, kurucusu olduğu kulüpte hem başkan, hem futbolcu olarak önemli hizmetlerde bulundu. 2020-2021 sezonunda kulüpte sadece futbolcu kimliğiyle boy gösterecek eski başkan, koltuğu devrettiği Yıldız’a her türlü desteği sağlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi