ZONGULDAK Kömürspor’da devre arasında ayrılan futbolcu sayısı 4’e yükseldi. Mustafa Söylemez’le başlayan ardından Lider Koç, Kaptan Kaan ve Onur Muhammet Parlar’la devam eden ayrılık rüzgarı, son olarak Osman Hanoğlu’yla devam etti.

Sezon başında Süper Lig ekibi Başakşehir’den geleceğe yatırım olarak transfer edilen ve 2022 yılına kadar sözleşme imzalanan 19 yaşındaki sağ kenar oyuncusu, ilk yarıda şans bulamaması üzerine devre arasıyla birlikte ayrılma kararı aldı. Kararını yönetime bildiren genç oyuncunun sözleşmesi fesh edilecek.

Osman Hanoğlu, 17 hafta süren ilk yarı maratonunda hiç forma şansı bulamadı. Birçok maçta 18 kişilik kadroya girmesine rağmen teknik direktör Serkan Afacan’ın fırsat tanımadığı sağ kenar, lacivert-kırmızılı formayla sadece Niğde Anadolu FK ile oynanan Türkiye Kupası maçında boy gösterdi. 

Bu maçtaki performansıyla geleceğe ışık tutmasına rağmen ligde değerlendirilmeyince kendi isteğiyle takımdan ayrılan Osman, ara transfer dönemiyle birlikte oynayabileceği bir takımla anlaşma sağlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi