ZONGULDAKSPOR’UN 2013 yılında hayatını kaybeden efsane kalecisi Hulusi Yavuz’un futbol antrenörü oğlu Berkin Yavuz, çok sevdiği Tuğçe Liman’la hayatını birleştirdi. Antrenör damat, uzun yıllar akıllarda kalacak unutulmaz bir düğün töreni gerçekleştirdi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde futbol antrenörü olarak görev yapan Berkin Yavuz, Tuğçe Liman’la dünya evine girdi. 1974-1988 yılları arasında şimdiki adıyla Süper Ligde aralıksız 14 yıl mücadele eden Zonguldakspor’da 1983-1988 sezonları arasında kalecilik yapan ve 6 yıl önce böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden babasını yad etmek isteyen genç antrenör, düğün töreni için babasının 6 yıl boyunca kalecilik yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda organizasyon düzenledi ayrıca babasının maketini nikah masasının hemen yanı başına koyarken, önemli kurtarışlar yaparak gole izin vermediği kaleyi de süsleyip törenin önemli bir parçası haline getirdi.

Spor camiasından seçkin davetli topluluğu önünde düzenlenen düğün töreninde, eski Milli futbolcu Volkan Yayın, Zonguldak Kömürspor eski teknik direktörü Cahit Terzi, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel onur konukları oldu.

Alkışlar eşliğinde stada gelen Berkin-Tuğçe çifti, Zonguldak Belediyesi Nikah Memuru Zeki Nas’ın kıydığı nikahın ardından tebrikleri kabul etti. Nas, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederek bir ömür boyu mutluluk diledi.

Nikah sonrası duygularını dile getiren Berkin Yavuz, “Babam Zonguldakspor’la bu statta yıllarca kalecilik yaptı. Onu 6 yıl önce kaybettik. O, bizi kurtarışlarıyla hep mutlu etmişti. Ben de bu statta ve kale önünde yaptığım düğün töreniyle onu mutlu ettiğime inanıyorum. Onun bizim mutluluğumuza ortak olduğunu hissedebiliyorum. Bu mutlu günde babamı bir kez daha yad etmiş olduk. Bizi yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil zeminde mutlu bir tablo ortaya koyan çift, törenin ardından balayına çıktı. ŞAFAK Ailesi olarak Berkin-Tuğçe çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluk dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi