Zonguldak ve Türk güreş camiasının acı günü... Yıllarını güreş sporuna adayan, hem sporcu, hem idareci, hem de hakem olarak her kademede başarıyla görev yapan eski Milli güreşçi Hüsnü Taşdelen geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Uzun sporculuk kariyerinde Avrupa şampiyonluğu başarısı yakalayan Milli güreşçi, hayatının önemli bölümünü geçirdiği Zonguldak’ta güreş sporuna uzun yıllar başarıyla hizmet etti. Başarı dolu sporculuk geçmişinin ardından ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda Milli hakem unvanıyla görev yapmaya başlayan ayrıca idareci pozisyonunda yeni güreşçilerin yetişmesinde önemli rol oynayan Taşdelen’in ani ölümü, başta ailesi olmak üzere güreş ve Zonguldak spor camiasında derin bir üzüntü oluşturdu.

Merhum Hüsnü Taşdelen’in cenazesi, 20 Ocak Pazartesi günü öğle namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından Ordu’da toprağa verilecek.

ŞAFAK Ailesi olarak merhum Hüsnü Taşdelen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi