Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Alaplı Belediyespor’a ev sahipliği yapan ayrıca ilçede hem altyapı, hem de A takım düzeyinde amatör lig müsabakalarının oynandığı Alaplı sahasında bakım-onarım ve temizlik çalışmaları başladı.

Alaplı Belediyesi ve Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından oluşturulan ekip, hem tribün, hem de sentetik zeminde çalışma başlattı. Sel suları nedeniyle büyük hasar gören sentetik zeminde başlatılan temizlik çalışmasında epey bir yol kat edildi. Zeminin yanı sıra tribün ve soyunma odalarında da iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonuna kadar sürecek çalışmalar neticesinde sahanın amatör lig müsabakası oynamaya elverişli hale getirilecek.

Yenimahalle maçına yetişecek

Öte taraftan, elverişsiz şartlar nedeniyle iç saha maçlarını Ereğli’de, Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynamak zorunda kalan Alaplı Belediyespor, sahasına kavuşacak olmanın mutluluğu içinde.

12 takımlı ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sarı-Mavili takım, 10’uncu haftada Ereğli Yenimahallespor’la iç sahada karşılaşacağı maçı sahasında oynayacak. Karşılaşma 1 Aralık Pazar günü saat 13.00'te başlayacak. Her maç deplasman eziyetinden kurtulacak takımın evinde oynayacağı maça Alaplı taraftarı büyük ilgi gösterecek. Takımı hem Ereğli’de, hem de deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Mavi Şeytanlar taraftar grubu, uzun süre sonra iç sahada oynayacak olmanın heyecanı içinde.

Bu arada hafta sonundaki karşılaşma öncesi Alaplı Belediyespor 19 puanla 3'üncü, Ereğli Yenimahallespor 15 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi