Sezon başında Zonguldak Kömürspor’dan Amedspor’a transfer olan Zonguldaklı futbolcu Hüseyin Yılmaz, yeni takımında ilk gol sevinci yaşadı.
2. Lig Beyaz grupta 8’inci haftada 1922 Konyaspor deplasmanına konuk olan Amedspor’da ilk 11’de görev alan 67 numara, 57’nci dakikada ceza sahası çizgisi üzerinde gelişine vurduğu topu çatal diye tabir edilen iki direğin birleştiği yerden Konya ağlarına gönderdi. Amedspor, Hüseyin’in attığı bu golle haftayı galibiyetle kapatırken, sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Hüseyin Yılmazlı Amedspor, geride kalan 8 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Hüseyin, bu maçların 5’inde ilk 11’de görev alırken, 3’ünde sonradan oyuna girdi. 3 maçta 90’ar dakika sahada kalan Zonguldaklı solak, toplamda 488 dakikalık performans sergiledi. Hüseyin’in, Türkiye Kupası’nda da bir ilk onbiri var.

Konya deplasmanında attığı golle Amedspor’a ilk galibiyeti getiren Hüseyin, her geçen hafta yükselen performansıyla dikkat çekerken, 2. Lig’de bu hafta haftanın ön plana çıkan ismi oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi