ZONGULDAK’TA, Türk Telekom Avea Kurumsal Mağaza Satış personeli olarak görev yapan Güngör Kethüda ile Ayşe Uzun, 6 yıllık birlikteliklerini düğün töreniyle evliliğe taşıdı. Çift, görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden emekli Kemal Kethüda’nın oğlu Güngör Kethüda ile Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’nde elektrik teknikeri olarak çalışan ve Enerji Bakanlığı tarafından üstün performans ödülüne layık görülen Mehmet Uzun’un kızı Ayşe Uzun yeni bir hayata yelken açtı.

6 yıllık birliktelikleri bulunan ve yıllardır Türk Telekom Avea Kurumsal Mağaza Satış personeli olarak aynı işyerinde çalışan Güngör-Ayşe çifti, Memurlar Lokali’nde düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çifti, mutlu günlerinde TTK Üzülmez Müessese Müdürü Mehmet Murat Köseoğlu, Müessese Müdür Yardımcıları Gültekin Kara ile İlyas Karalı ve seçkin davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Canlı müzik eşliğinde dans ve oyun havalarıyla başlayan düğün töreni, ardından Zonguldak Belediyesi Nikah Memuru Zeki Nas’ın kıydığı nikahla devam etti. Çift, bir ömür boyu mutluluğa “evet” derken, nikah defterini mutluluk dolu ifadelerle imzaladı. Nas, nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederek mutluluk dileklerini iletti.

Nikahın ardından düğün, pasta ve takı merasimiyle devam etti. Düğün sonrası tebrikleri kabul eden Güngör-Ayşe çifti, daha sonra balayı için yola koyuldu.

ŞAFAK Gazetesi olarak Güngör-Ayşe Kethüda çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi